Opsætning af Beosound 1 med Google Voice Assistant

BS1b1.jpg
Start med at føje Beosound 1 til Bang & Olufsen appen, hvor du skal indtaste legitimationsoplysninger til netværket og installere den nyeste softwareopdatering. Bang & Olufsen appen sender dig videre til Google Home-appen for at aktivere Google Assistant. Herefter sendes du tilbage til Bang & Olufsen appen for at lave de sidste justeringer.

Næste: Juster lydindstillingerne efter placering


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk