Justér lydindstillinger i forhold til placering

BS1b1.jpg
Vælg mellem forskellige placeringsmuligheder for din højttaler.
Er den placeret tæt på en væg, i et hjørne eller står den frit?

Lyden vil blive optimeret for hver indstilling. Du kan ændre dette senere i lydindstillinger.


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk