Fabriksnulstilling

Du kan gendanne fabriksindstillingerne ved hjælp af nulstillingshullet på stikpanelet i bunden af højttaleren.

Før et lille smalt objekt ind i hullet, og påfør et stabilt tryk. Når både status LED'en og linse LED'en blinker rødt en gang, vil Beosound 1 påbegynde nulstillingsproceduren. Efter cirka et minut, vil Beosound 1 igen være klar til førstegangsopsætningen.