Opsætning af din forbindelse

Nu hvor der er kommet gang i din Beosound Core, skal du forbinde den til dit Wi-Fi netværk for at få fuld glæde af enheden.

For at tilføje Beosound Core til din Bang & Olufsen-konto og forbinde den til Wi-Fi, skal du udføre følgende trin:

1. Din Beosound Core vil blinke orange i et minut, når du tænder den for første gang, hvilket betyder, at den er klar til at blive opdaget.
  2. Åbn Bang & Olufsen-appen. Gå til siden Indstillinger, derefter til Mine Produkter.
  3. På skærmmenuen Mine produkter, skal du klikke på plus-symbolet for at tilføje en ny enhed.
  4. Appen vil bede dig om at slå Bluetooth til for at kunne finde enheden.
  5. Beosound Core vil nu dukke op under Nye Produkter Fundet. Klik på plus-tegnet for at vælge enheden.
  6. Følg opsætnings-anvisningerne på skærmen, heriblandt omdøbning af enheden.
  7. Vælg det trådløse netværk, som du ønsker at skabe forbindelse til, og indtast derefter dit kodeord for at forbinde din Beosound Core til netværket.
  8. Fortsæt på næste skærmbillede for at kontrollere om der er tilgængelige softwareopdateringer. Installér softwareopdateringen, hvis den er relevant.

Nu hvor din Beosound Core er forbundet til Wi-Fi, er den nu klar til musikstreaming og Multiroom.