Hvordan benytter jeg Spotify Connect?

Du skal have en Spotify Premium-konto for at kunne bruge Connect.

1. Føj din Beosound Core til dit Wi-Fi netværk (se opsætningsinstruktioner her).
  2. Åbn Spotify-appen på din telefon, tablet eller computer som er forbundet til det samme Wi-Fi netværk som din Beosound Core.
  3. Start afspilning af et nummer på Spotify og tryk på 'TILGÆNGELIGE ENHEDER'.
  4. Vælg din Beosound Core, hvorefter din musik vil blive afspillet på højttalerne, som er forbundet til din Beosound Core.

Licenser:

Spotifysoftwaren er underlagt tredjeparts-licenser, som kan ses her:

https://developer.spotify.com/legal/third-party-licenses/