Beoplay H6 tilslutning

mceclip0.png

Beoplay H6 er en plug-and-play-enhed, der giver dig mulighed for at nyde din musik med det samme.

    1. mceclip0.png1

      Tilslut din Beoplay H6

      • Tilslut 3,5 mm-kablet til en lydudgangsenhed. Start afspilning og nyd at lytte.
      • Sæt den anden ende af fjernbetjeningskablet i din telefon eller foretrukne kilde.

Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!

Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk