Opladningsinstruktioner for Earset

Earsetb1.jpg

Vi anbefaler, at du oplader dine Earset, inden du bruger dem første gang.

    1. mceclip0.png

      Sådan oplader du dine Earset

      • Forbind det medfulgte USB-kabel til dine Earset og til en opladningsadapter, og slut opladningsadapteren til strømforsyningen. Det tager cirka 2 timer, før batteriet er fuldt opladet.

        Bemærk: Benyt kun en opladningsadapter på maksimalt 5V / 3A til at oplade dine Earset.

Var denne artikel en hjælp?

Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk