Mine Beoplay E8 Sport kan ikke parres og vil ikke forbinde sig automatisk til min enhed. Hvad gør jeg?

Visse enheder skal parres med Beoplay E8 Sport på en særlig måde. Hvis du oplever problemer med parring, kan nedenstående trin eventuelt være til hjælp:

1. Slå Bluetooth parringstilstand til på Beoplay E8 Sport - LED indikatoren blinker blåt. Se Bluetooth-parring.

2. I Bluetooth-menuen på enheden, skal du vælge Beoplay E8 Sport, der vises som et klassisk Bluetooth høretelefons-ikon (et eksempel fra en Samsung telefon vises til højre).

Vælg ikke BLE symbol (et eksempel fra en Samsung telefon er vist til højre).
Vent, indtil Beoplay E8 Sport dukker op som et klassisk Bluetooth-ikon og vælg dette.

3. Efter gennemført parring, vil LED-indikatoren på Beoplay E8 Sport lyse konstant hvidt i 20 sekunder.

4. Hvis ovenstående trin ikke virker, skal du fjerne alle parringer og genstarte den mobile enhed. Par derefter kun den mobile enhed med Beoplay E8 Sport.