Hvordan sætter jeg Beosound Essence Remote op til brug med Beosound Moment?

Hvis du har købt en BeoSound Essence Remote for at bruge den med BeoSound Moment, skal du ændre tilstandsindstillingen på fjernbetjeningen.

Ret tilstandsindstillingen på BeoSound Essence Remote…

1. Brug en spids genstand, f.eks. en papirclips, der er rettet ud, til at trykke på indstillings-"knappen".

Image
  2. Nu viser de grønne lysdioder på forsiden af BeoSound Essence fjernbetjeningen den faktiske tilstandsindstilling for BeoSound Essence fjernbetjeningen.
  3. Mens de grønne lysdioder lyser, skal du trykke på knappen < eller > for at skifte mellem de fire IR-tilstande. Vælg tilstanden ‘1’ for at betjene BeoSound Moment (i tilstanden ‘1’ er diode B tændt, mens de resterende dioder er slukket).

Image
  4. Når tilstand ‘1’ vises, skal du vente i ca. fem sekunder, indtil dioderne slukkes, for at gemme tilstanden.
    Image
    I tilstand ‘1’ er diode B tændt. De resterende dioder er slukket.