Der er ingen bas eller diskant i mine Beoplay E8 Sport. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du føler, at dine Beoplay E8 Sport ikke leverer den forventede lydkvalitet, følger her et par trin, som kan hjælpe med at forbedre lydoplevelsen:

1. At finde den perfekte pasform er afgørende for baskvaliteten. Se venligst vores artikel her for at lære, hvordan du finder den perfekte pasform.
  2. Benyt eventuelt Comply foam™  ørepropperne i stedet for silikonepropperne. De leverer den bedste støjreduktion for dine Beoplay E8 Sport, hvilket resulterer i den bedst mulige lydkvalitet. Klik her for at købe Comply skumpropper.
  3. Finjuster lyden i dine Beoplay E8 Sport med vores funktion lyttetilstande i Bang & Olufsen-appen for at tilpasse den til dine personlige præferencer.

Lær mere om fordelene ved at bruge Bang & Olufsen-appen med dine Beoplay E8 Sport her.