Hvordan betjener jeg Beosound Moment med min Beoremote One eller Beo4 fjernbetjening?

BeoSound Moment er primært beregnet til nærbetjening af brugerfladen (Jukebox). Du kan dog betjene nogle af funktionerne med BeoRemote One eller Beo4 fjernbetjeningen. Du kan også bruge BeoSound Essence Remote. Se "Hvordan betjener jeg BeoSound Moment med min BeoSound Essence Remote?"

Betjen BeoSound Moment med BeoRemote One eller Beo4…

BeoRemote One   Beo4   Kilde eller funktion
Knappen MUSIC

Ikke relevant Viser de tilgængelig musikkilder i displayet på BeoRemote One. Brug piletasterne op og ned for at flytte ind på listen, og tryk på centerknappen for at tænde en kilde
RADIO* RADIO    Start afspilningen af den senest afspillede radiostation. Hvis den ikke er tilgængelig, startes afspilning af den første station på din favoritliste
 DEEZER*1 Ikke relevant Start afspilning af det senest afspillede musiknummer eller album fra Deezer
MUSIK*1 A.MEM Start afspilning af den senest afspillede kø fra medieserveren
 LINE IN*1 A.AUX*2 Kilde tilsluttet line-in
 PATTERNPLAY*1 Ikke relevant      Start afspilning af PatternPlay
MitValg*3 Ikke relevant     Tænd den kilde, du har tilknyttet MitValg*3
 Image  Image Slå lyden fra (tryk i midten)

Image  PLAY Fortsæt afspilning/slå lyden til
 Image  STOP Stop afspilning/slå lyden fra
 Image  Image  Image  Image Forrige/næste
 Image        blobid12.gif Skru op for lydstyrken
 Image  blobid13.gif Skru ned for lydstyrken
 Image  Image   Under afspilning af radio, næste radiostation (kun TuneIn)
 Image  Image Under afspilning af radio, forrige radiostation (kun TuneIn)

1* Tryk på knappen MUSIC på BeoRemote One, og brug piletasterne op eller ned for at flytte ind på listen over kilder, f.eks. RADIO eller DEEZER, og tryk derefter på centerknappen for at tænde kilden. Afhængigt af, hvilke kilder der er tilgængelige for din BeoSound Moment, kan du vise eller skjule kilder på listen, når du trykker på knappen MUSIC på BeoRemote One. Se onlinevejledningen til BeoRemote One for at få yderligere information.

2* Tryk på LIST gentagne gange på Beo4 for at anvende A.AUX, og åbne "knapperne" i displayet på Beo4. Tryk derefter på centerknappen for at aktivere kilden. Du kan kun bruge Beo4 fjernbetjeningen til betjeningen, når navnet på kilden er vist i displayet: RADIO, A.MEM og A.AUX.

3* Hvis du vil have information om, hvordan du konfigurerer en MitValg for en bestemt kilde, skal du se onlinevejledningen til BeoRemote One.

Kommandoerne gælder ikke for en kilde, der er tilsluttet via line-in. Afspilning skal startes på den tilsluttede line-in-kilde.