Jeg har mistet mine skumpropper eller silikonepropper til min limited edition Beoplay E8 Sport, hvor kan jeg købe nye?

Hvis du har mistet dine skum- eller silikonepropper vil vi tilråde at kontakte vores kundeservice ved at klikke på linket her. De vil kunne vejlede nærmere omkring at få fat i nye skumpropper eller silikonepropper til din limited edition Beoplay E8 Sport.