Hvor finder jeg Design ID'et på min Beosound Shape?

Når du installerer din Beosound Shape og sætter den op i Bang & Olufsen-appen, skal du indtaste Design ID'et, som benyttes til at fortælle appen, præcist hvordan din Beosound Shape er konfigureret.

Når du har gemt dit design i Customiser, kan du finde Design ID'et for dit specifikke design i installations-vejledningen, som kan downloades.
Du kan altid logge ind på din konto og tilgå dit design og dets Design ID.

Du kan finde Beosound Shape Customiser her:
https://customiser.bang-olufsen.com/en/beosound-shape