Kan jeg skjule og få vist kilder på Beoremote Halo?

Ja. Du kan indstille, hvilke kilder der skal vises/skjules på Beoremote Halo kildelisten.
- Åbn Bang & Olufsen appen
- Vælg det produkt, som Beoremote Halo bruges til at betjene
- Vælg "Product settings", "Configure", "YOUR CONTENT", "SOURCES" og "IN LOCAL LIST" (Produktindstillinger– Konfigurer – DIT INDHOLD – KILDER og PÅ LOKAL LISTE)
- Markér/fjern markeringen af den kilde, du vil have vist/skjule
- Gem ændringerne

Når det gælder TV'er, kan du administrere de indbyggede kilder i menuen "Sources" (Kilder) under Beoremote One listerne.

Bemærk! Disse ændringer vil gælde generelt for dit produkt.