Hvordan finder jeg ud af, hvilken Earset-variant jeg har

mceclip0.png

Den største synlige forskel mellem Earset og Earset 3i ligger i designet:

Earset mceclip1.png

 

Earset 3i

mceclip2.png

Vær opmærksom på at A8 øretelefonerne ligner Earset 3i, men A8 øretelefonerne er dog ikke udstyret med betjeningsknapper på kablet.

Sådan finder du serienummeret på dine:

Beoplay Earset

Beoplay Earset 3i


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk