Aktiv støjreduktion til Beoplay H9 3rd Gen

Active Noise Cancellation (ANC) er en funktion, der giver dig mulighed for at reducere uønsket lyd ved at tilføje en anden lyd, der er specielt designet til at annullere den første.

1. mceclip1.png

ANC-drift - kablet

• Når minijack-kablet er tilsluttet, skal du flytte kontakten til nederste position (OFF) for at deaktivere ANC.
        • Flyt kontakten til midterpositionen (ON) for at aktivere ANC

2. mceclip0.png

ANC-drift - trådløs (Bluetooth-tilstand)

• Brug touchpad'en til at styre ANC i trådløs tilstand.
        •ANC er aktiveret, når hovedtelefonerne er tændt, og indikatorlyset bliver hvidt.

• Stryg fra top til bund for at deaktivere ANC.
        • Stryg fra bund til top for at aktivere ANC.