Opsætning og tilpasning af Beoplay H95

boh95.jpg

Bang & Olufsen appen er et nyttig supplement til Beoplay H95.

Appen kan bruges til opsætning og tilpasning af for eksempel personlige lydpræferencer samt opdatering af produktsoftware.

Appen kan downloades her

       

Se eventuelt følgende artikler, hvis du vil vide mere om Beoplay H95:

Førstegangsopsætning
Bluetooth-forbindelse
Betjening – musik
Betjening – opkald


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk