Beoplay H95 reagerer ikke. Hvad gør jeg?

Hvis Beoplay H95 er tilsluttet med et USB-C-kabel, skal du tage kablet ud, sætte det i, og prøve igen.

Hvis de er tilsluttet via Bluetooth, har Beoplay H95 en Bluetooth-rækkevidde på op til 10 meter (uhindret udsyn). Bluetooth-forbindelsen kan dog blive påvirket af andre aktive Bluetooth-enheder i nærheden (f.eks. mus, tastatur, mobiltelefoner, bærbare computere eller 2,4 GHz-routere). Prøv at holde hovedtelefonerne væk fra andre aktive Bluetooth-enheder.

Hvis Beoplay H95 stadig ikke reagerer, kan du se, hvordan du nulstiller dem, her.