Kan jeg udskifte Beoplay H95 ørepuderne?

boh95.jpg

Du kan købe Beoplay H95 ørepuder i vores webshop her.
Fjern ørepuderne ved ganske enkelt at trække dem af. Ørepuderne er monteret med magneter og er derfor lette at tage af. Sørg for, at mærket inde i hovedtelefonerne sidder ud for mærket på ørepuden. Ørepuderne er designet til at passe til henholdsvis venstre og højre øre.


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk