Hvordan nulstiller jeg Beoremote Halo til fabriksindstillinger?

Du kan nulstille Beoremote Halo til fabriksindstillingerne på to måder:

• Vælg Beoremote Halo i Bang & Olufsen appen og derefter "Product settings" – "Troubleshoot" – "Factory reset" (Produktindstillinger – Fejlfinding – Nulstil til fabriksindstillinger).

Du kan også holde den lille nulstillingsknap nede i ca. 7,5 sek., indtil skærmen bliver sort. Nulstillingsknappen RESET er placeret under frontcoveret. Åbn coveret ved at trykke det højre hjørne ind lige under skærmen. Herefter popper coveret ud og kan let fjernes. Klik her for at få yderligere oplysninger.