Kan jeg aktivere LYT MED-funktionen (JOIN) fra Beoremote Halo

Tryk på ikonet mceclip0.png ud for favoritknapperne på hovedskærmen på Beoremote Halo, hvis det produkt, som Beoremote Halo betjener, er i standbytilstand.
Hvis du allerede lytter til musik og vil bruge LYT MED-funktionen for at høre musik fra et andet produkt, skal du stryge opad. Herefter vises ikonet mceclip0.png ud for favoritknapperne. Når du trykker på det, vil du LYTTE MED på musik, der afspilles på andre Multiroom-produkter.