Kan jeg oplade Beoremote Halo bordversionen ved hjælp af Beoplay opladningspladen?

Ja. Vær opmærksom på, at USB-strømforsyningen skal være på 5 V/1,5 A for at sikre korrekt opladning af Beoremote Halo.
Beoplay opladningspladen kan købes her eller hos den nærmeste Bang & Olufsen forhandler.

Bemærk, at når Beoremote Halo tændes første gang efter udpakning, eller når batteriet er helt afladet, anbefales det at slutte den til en strømkilde via kabel.