Hvordan forsyner jeg Beoremote Halo med strøm?

Vægversionen kan forsynes med strøm via USB-C, Power over Ethernet-adapter (ekstraudstyr, der kan købes hos Bang & Olufsen forhandlere) eller en 12-30 V DC-strømforsyning. Klik på link til en video her.

Bordversionen kan forsynes med strøm via USB-C eller ved at placere den på en 10 W Qi-oplader. Klik her for at få yderligere oplysninger. Sørg for, at Beoremote Halo er placeret korrekt, når du bruger en trådløs Qi-oplader.