Hvordan kontrollerer jeg softwareversionen i Beoremote Halo?

Du kan kontrollere softwareversionen på to måder:

• Vælg Beoremote Halo i Beoremote Halo menuen, og stryg derefter nedad én gang.
  • Vælg Beoremote Halo i Bang & Olufsen appen og derefter "Product settings" – "Software" (Produktindstillinger – Software).

Det anbefales at aktivere "Automatic updates" (Automatiske opdateringer) for at sikre, at Beoremote Halo altid har de nyeste funktioner.