Hvordan løser jeg problemer med at logge på min Google-konto på Beovision Horizon?

Prøv at følge nedenstående vejledning, hvis du har problemer med at logge på din Google-konto fra en Android-enhed, selv efter at have indtastet de korrekte legitimationsoplysninger og den korrekte adgangskode:

1. mceclip0.png

Konfigurer Google-totrinsbekræftelse

• Følg vejledningen på denne side for at konfigurere denne bekræftelsesindstilling
  2. mceclip1.png

Log på ved hjælp af totrinsbekræftelse

• Log på igen med dine legitimationsoplysninger og din adgangskode.
    • Herefter sendes en bekræftelsesmeddelelse til din telefon for at godkende adgang til din konto.

Bemærk! Denne procedure kan variere alt efter den totrinsbekræftelsesmetode, der er valgt for Google-kontoen. I dette eksempel er "telefonbesked" valgt, men i andre tilfælde vil du måske blive bedt om at bekræfte en 6-cifret kode, der sendes til en ekstern enhed.