Førstegangsopsætning af Beolab 17

mceclip0.pngOpsæt dine Beolab 17 højttalere trådløst eller med kabler skjult i baggrunden. Sørg for, at højttalerne placeres, sættes op og tilsluttes i overensstemmelse med instruktionerne i denne vejledning og de vejledninger, der følger med eventuelt tilbehør. Du kan også kontakte forhandleren angående installation. Stande og beslag fås som tilbehør.

1. mceclip0.png1

Vælg højttalernes placering

• Placer højttalerne på det ønskede sted. Bemærk, at den vejledning, der f.eks. følger med stande eller beslag, kun beskriver én monteringsmåde, og det kan være nødvendigt at tilpasse monteringen til din opsætning.
  2. mceclip1.png 2

Tilslut strømkablerne

• Kabler skal sættes i fra bunden af højttaleren (se illustration).
  3. mceclip2.png 3

Opsæt en trådløs forbindelse

• Opsæt dit lyd- og billedprodukt trådløst med et par Beolab 17 højttalere, eller opsæt et trådløst surround sound-system. Se den vejledning, der følger med den trådløse sender, f.eks. Beolab Transmitter 1, for at få oplysninger om, hvordan du tilslutter den trådløse sender, lyd- og billedproduktet og højttalerne.
  4. mceclip3.png4

Power Link, Toslink eller Line-in

• Eksempler på tilslutninger: Hvis du vælger en opsætning med kabler, kan du anvende Power Link-, Toslink™- eller Line-in-kabler til at tilslutte højttalerne til lyd- og billedproduktet. Hvis du anvender Toslink-kabler, skal du lave en serieforbindelse som vist på illustrationen. Dette er også muligt med Power Link kabler. Vær opmærksom på, at Toslink-kabler ikke må bøjes i en radius på mere end 30 mm, da det ellers kan medføre lydforstyrrelser.
  5. mceclip4.png5

Undgå mærker eller ridser

• Sørg for at placere højttaleren på en blød klud eller lignende under håndtering for at undgå mærker på højttaleren.
  6. mceclip8.png 6

Indstil din foretrukne højttalerposition

• Indstil positionsomskifteren (POS) efter, om højttaleren er placeret tæt på en væg, et hjørne eller fritstående. Ved vægplacering må afstanden fra væggen til nærmeste
      højttalerkant højst være 15 cm.
  7. mceclip9.png 7

Tildel hver højttaler en funktion med ROLE

• Ved en kabelført opsætning skal funktionsomskifteren (ROLE) indstilles efter, om højttaleren er placeret til venstre (L) eller til højre (H) for lyd- og billedproduktet. Ved en trådløs opsætning skal funktionsomskifteren altid stå på trådløs (WIRELESS).

BEMÆRK: Se brugervejledningen her for at få mere detaljerede anvisninger.