Er det muligt at slå lyden fra i mikrofonerne eller deaktivere dem på Beosound Level?

Ja. Hvis man vil slå lyden fra i mikrofonerne, skal man bare trykke på mikrofonikonet på toppladen et stykke tid. Derefter lyser fire lysdioder på forsiden orange for at vise, at lyden er slået midlertidigt fra i mikrofonerne. Hvis man vil deaktivere mikrofonerne helt, skal man bruge kontakten ved siden af tænd/sluk-knappen. Herefter slukkes mikrofonikonet på toppladen.
Bemærk, at det ikke muligt at foretage rumkalibrering, når mikrofonerne er slået helt fra.