Beosound Level og Bluetooth-forbindelse

1. Tænd for Beosound Level.
  2. Tryk på Bluetooth-ikonet på toppladen i ca. 2 sekunder. Lysindikatoren begynder at blinke blåt. Nu er Beosound Level klar til at oprette forbindelse til din enhed (telefon, computer, tablet osv.).
  3. Åbn Bluetooth-indstillingerne på din enhed, og foretag parring med højttaleren.
  4. På Beosound Level med indbygget Google Assistant kan du også starte Bluetooth-parringen med sætningen: "OK Google, par Bluetooth".
    Bemærk, at produkter med indbygget Google Assistant skal fuldføre Google Home-førstegangsopsætningen, før det er muligt at foretage parring med Bluetooth-enheder.