Hvad kan man gøre med de fire favoritknapper på Beosound Level?

Det er muligt at gemme foretrukne playlister, radiostationer (f.eks. via TuneIn) og andre vigtige funktioner, der understøttes af Googles økosystem. Man kan gemme enhver anmodning til Google som en favorit.*
Hvis man har startet en playliste fra Spotify Connect, er det også muligt at gemme listen på en favoritknap ved at holde den ønskede favoritknap inde. Det er desuden muligt at gemme en radiostation fra Bang & Olufsen Radio på en favoritknap via Bang & Olufsen appen.** Når den er gemt, skal man bare trykke på favoritknappen.

* Gælder kun Beosound Level med Google Assistant indbygget
** Gælder både Beosound Level med og uden Google Assistant indbygget