Efter flytning af Beosound Level er lyden ikke så god. Hvorfor?

bo_header_speakers_beosound_level.jpgHvis Active Room Compensation (aktiv rumtilpasning) er aktiveret, kan den nye position medføre dårlig lydkvalitet på grund af de ændrede omgivelser. For at opnå den bedst mulige oplevelse skal der foretages Active Room Compensation igen, men det er også muligt at slå funktionen til aktiv rumtilpasning helt fra i Bang & Olufsen appen.
Klik her for at se, hvordan man foretager en ny Active Room Compensation (aktiv rumtilpasning).