Hvad kan jeg gøre med tænd/sluk-knappen på Beosound Level?

Efter opsætning af Beosound Level vil den være i normal funktionstilstand og klar til streaming. Lysindikatoren i knappen Afspil/pause lyser altid, når Beosound Level er i normal driftstilstand.

Tryk på tænd/sluk-knappen i ca. to sekunder (lyt efter lydsignalet) for at skifte til Sleep-tilstand. I denne tilstand kan du trykke på tænd/sluk-knappen igen for at gå tilbage til normal funktion.

Alle lysindikatorer i bjælken med touch-knapper på den øverste front er slukket, når Beosound Level er i Sleep-tilstand.

Hvis du ønsker at spare strøm under transport af Beosound Level, skal du trykke på tænd/sluk-knappen i over otte sekunder (lyt efter det andet lydsignal).

Dermed skifter produktet til såkaldt "lagertilstand", hvor det ikke bruger strøm, og hvor batteristrømmen kun reduceres pga. selvafladning.
Bemærk, at i denne tilstand skal du tilslutte strømforsyningen for at tænde Beosound Level igen.

Beosound Level standbytilstande