Sådan tilsluttes Beovision Harmony til et andet Wi-Fi-netværk

Beovision Harmony Soundcenter og LG-skærmen er individuelt forbundet til Wi-Fi-netværket.
Hvis Wi-Fi SSID eller adgangskode ændres, skal både Soundcenter- og LG-skærmen tilsluttes igen ved hjælp af de nye Wi-Fi-legitimationsoplysninger.

Sådan tilsluttes soundcenteret på Beovision Harmony til netværket igen:

1. Gå til appen 'Bang & Olufsen' på LG TV
  2. Vælg 'Sound & Beolink'
  3. Gå til fanen 'Tjeneste'
  4. Gå til 'Installation af trådløst netværk'
  5. Vælg det netværk, der skal tilsluttes
  6. Angiv Wi-Fi-adgangskode, og vælg Enter
  7. Wi-Fi er tilsluttet

1. Gå til 'Indstillinger' på LG TV
  2. Vælg 'Alle indstillinger'
  3. Gå til fanen 'Forbindelse'
  4. Gå til 'Indstillinger for netværksforbindelse'
  5. Vælg 'Wi-Fi-forbindelse'
  6. Vælg det netværk, der skal tilsluttes
  7. Angiv Wi-Fi-adgangskode, og vælg Enter
  8. Wi-Fi er tilsluttet