Optimal placering af router

Routerens placering, boligens størrelse og de anvendte byggematerialer har alle sammen stor betydning for den trådløse signalstyrke.

Sæt routeren så højt som muligt på en fritstående placering og helst så tæt på produktet eller produkterne som muligt.

Hårde overflader såsom betonvægge, glas og metal kan medføre stor forringelse af signalstyrken.

Se også "Opdater routersoftwaren", hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer og vedligeholder dit wi-fi-netværk.