Tilføj flere access points

Byggematerialer kan påvirke wi-fi-miljøet, men ved at tilføje flere access points, kan du skabe optimale betingelser for alle enheder, der er forbundet med netværket, herunder Bang & Olufsen produkterne.

Hvis boligen er bygget af beton, mursten eller endda sten, kan det have stor indvirkning på wi-fi-signalstyrken.

Ved at tilføje flere access points til routeren kan du opnå god forbedring af det trådløse miljø. Kontakt din internetudbyder eller routerproducenten for at få yderligere oplysninger og hjælp.

Du kan også se "Optimal placering af router", hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer og vedligeholder dit wi-fi-netværk.