Opdater routersoftwaren

Nogle netværksproblemer kan skyldes, at routerens software ikke er opdateret til den nyeste version. Kontrollér altid, at routeren er opdateret med den nyeste software.

Du kan ofte se, hvordan du opdaterer routeren, i routerens brugervejledning. Kontakt din internetudbyder for at få yderligere oplysninger og hjælp, hvis du ikke er sikker på, hvordan du opdaterer routeren.

Se også "Tilføj flere access points", hvis du vil vide mere om, hvordan du optimerer og vedligeholder dit wi-fi-netværk.