Hvordan lytter jeg til musik fra Windows 10 på Beoplay H95?

Vælg højttalerikonet i proceslinjens nederste højre hjørne:

win10_bar.png

 

Her kan du skifte mellem to afspilningsprofiler:

Headphones (Hovedtelefoner) og Headset.

win10_sound_select.png

Hovedtelefoner bruges til musikafspilning fra musikapps såsom Spotify og er ikke beregnet til stemmeopkald såsom Teams, Zoom eller Skype.

Headset bruges til stemmeopkald i forbindelse med mødeapps, f.eks. Teams, Zoom eller Skype, og er ikke beregnet til musikafspilning.


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk