Hvordan adskiller jeg Beosound Level højttalere, der er sat op som Bang & Olufsen stereopar?

Hvis du vil adskille et Bang & Olufsen stereopar, skal du gøre som følger:

1. 7.png 1

Vælg stereoparret

• Åbn Bang & Olufsen appen
      • Vælg det stereopar, du vil adskille
    2. 2.png 2

Gå til Sound settings (Lydindstillinger)

• Rul ned, og vælg Sound settings (Lydindstillinger)
    3. Screenshot_2021-07-02_at_15.03.37.png 3

I menuen Sound settings (Lydindstillinger)

• Vælg Edit stereo pair (Rediger stereopar)
    4. Screenshot_2021-07-02_at_14.23.00.png 4

Adskil parret

• Tryk på knappen Separate pair (Adskil par) nederst på skærmen
    5. Screenshot_2021-07-02_at_14.23.04.png 5

Bekræft

• Bekræft, at du vil adskille højttalerne, ved at trykke på Continue (Fortsæt)
      • Inden for et minut vises de to højttalere som separate højttalere i Bang & Olufsen appen