Hvordan foretager jeg opsætning af Bang & Olufsen stereopar på Beosound Emerge?

Bang & Olufsen Stereo gør det muligt at sætte to højttalere* op som et stereopar.

Følg denne vejledning for at foretage opsætning af Bang & Olufsen stereopar:

1. 1.png 1

Sæt begge højttalere op

• Højttalerne skal tilsluttes samme lokale netværk og føjes til Bang & Olufsen appen
    • Højttalerne skal være samme model og type (f.eks. to identiske højttalere med indbygget Google Assistant)
    • Begge højttalere skal have samme softwareversion installeret
  2. 2.png 2

Vælg den første højttaler

• Vælg en af de højttalere, du vil medtage i stereoparret, i Bang & Olufsen appen
    • Rul ned, og vælg Sound settings (Lydindstillinger)
  3. 3.png 3

I menuen Sound settings (Lydindstillinger)

• Vælg Create stereo pair (Opret stereopar)
  4. 4.png 4

Vælg den anden højttaler

• Vælg den anden højttaler til stereoparret
    • Der vises kun højttalere af samme model og type på listen
  5. 5.png 5

Højttalerplacering

• Tryk på ombytningsikonet mellem højttalerne for at bytte om på venstre og højre placering
    • Opret stereoparret ved at trykke på Next (Næste)
  6. 6.png 6

Navngiv stereoparret

• Angiv et navn for stereoparret
  7. 7.png 7

Nu er opsætningen af stereoparret gennemført

• De to højttalere vises nu som én højttaler, uanset hvilken app eller tjeneste der bruges
    • Bang & Olufsen appen angiver, at to højttalere er sat op som par, med et lille ikon ved siden af produktbilledet

*kun højttalere baseret på den nyeste platform