Jeg kan ikke længere bruge Beoremote One til at styre min Beosound Stage. Hvad kan jeg gøre?

Skærmsoftwareversion 03.20.12 medfører desværre, at forbindelsen mellem Beosound Stage og Beoremote One bliver brudt. En softwareopdatering, der løser dette problem, er blevet frigivet.

Venligst brug Bang & Olufsen appen til at sørge for, at din Beosound Stage er sat til at installere opdateringer automatisk, og at den er forbundet til internettet.

Vi er meget kede af den ulejlighed, som dette måtte give dig.