Hvordan sætter jeg Beosound Shape op til brug med Spotify Connect?

Du skal være i besiddelse af en Spotify Premium-konto. Du kan oprette en Spotify-konto via Spotify her. Se venligst på Spotifys hjemmeside for mere om tilgængelighed og kompatibilitet.
Bemærk: Spotify er ikke tilgængelig i visse lande.

1. Sørg for at Beosound Shape er opdateret med den nyeste software. .
2. Sørg for at både din mobile enhed og Beosound Shape er forbundet til det samme netværk, når du starter afspilningen fra din Spotify-konto på din Beosound Shape for første gang.
3. Åbn din Spotify-app.
4. Vælg den musik, du ønsker at høre.
5. Vælg Beosound Shape som ‘højttaler’ via "Tilgængelige enheder" ikonet i Spotify-appen.