Hvilke kilder er tilgængelige i en Beolink Multiroom opsætning?

🟢 Alle Mozart-baserede produkter*

🔵 Connected Audio højttalere, der er lanceret før 2020

Indbygget kilde Mulighed for brug af funktionen Lyt med (Join) på begge platforme. Se note
Deezer 🟢🔵
Deezer Flow 🟢
Bang & Olufsen Radio 🟢🔵
UPnP 🟢🔵 *
Line-in 🟢🔵 */**
Bluetooth 🟢🔵 **
Spotify Connect 🟢🔵 ***

* Beosound Stage kan ikke distribuere line-in- eller UPnP-indhold
** Line-in og Bluetooth kan ikke distribueres fra produkter med indbygget Google Assistant
*** Spotify kan kun bruges med funktionen Lyt med (Join) på produkter med indbygget Spotify Connect

* Mozart er Bang & Olufsens softwareplatform, der blev lanceret i 2020 og er designet til blive opdateret, forbedret og videreudviklet i mange år fremover