Hvad gør rumtilpasning?

bo_header_speakers_beosound_emerge.jpg

Rumtilpasning giver højttaleren mulighed for at kortlægge rummet omkring Beosound Emerge rent akustisk, så vi kan bruge et filter til at forbedre lyden i henhold til placeringen. Højttaleren vil afspille en lyd, der "fejer" gennem lokalet. Sørg for, at der er stille i lokalet, før du starter rumtilpasningen, for at opnå den mest præcise funktion.

 


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk