Software release notes

This article shows the latest software release notes for:

Beosound Balance

Beosound Emerge

Beosound Level

Beolab 28

Note: We usually release software sequentially over a 14-day period

 


 

Software 2.5.5.1054 - Release date 13th June 2023 

Only released to products with Google Assistant built-in

 

Enhancements:

- Fixed occasional click sounds on track changes
- Other bugfixes and improvements

 


 

Software 2.5.5.1047 - Release date 6th June 2023 

Only released to products without Google Assistant built-in

 

Enhancements:

- Fixed occasional click sounds on track changes
- Other bugfixes and improvements

 


 

Software 2.5.3.123 - Release date 22nd March 2023 

 

Features: 

- Support for Tidal Connect. Please see How do I use Tidal Connect with Beolink Multiroom?

 

Enhancements:
- Improvements to stereo pairing performance
- Apple AirPlay2 has been updated, ensuring a smoother streaming experience
- Spotify Connect updated
- Improvements to Home Assistant integration, allowing better integration with your smart home devices

 

 

 


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk