Beoplay Portal PC PS – Transparency Mode

Ved at swipe opad eller nedad på touch-panelet på venstre ørekop kan du skifte mellem ANC og Transparency Mode. Under opkald kan du skifte mellem ANC og Stemmefokus.

Funktionen Transparency Mode eliminerer støj fra omgivelserne, f.eks. den vedvarende brummen fra et fly. Du kan bruge funktionen Transparency Mode til at sikre, at du kan høre meddelelser i lufthavnen eller tale med stewardessen uden at skulle tage hovedtelefonerne af. Balancen mellem Transparency Mode og ANC gør det muligt at bestemme, hvor meget af omgivelserne du vil høre, og begge funktioner kan bruges i Beoplay Portal PC PS, når mikrofonen IKKE er aktiv.
Bemærk: Du kan skifte mellem forskellige niveauer for Transparency Mode i Bang & Olufsen appen.