Hvad er funktionen "Do not disturb" (vil ikke forstyrres) til Beoplay Portal PC PS?

Vi har tilføjet funktionen "Do not disturb with incoming call" (vil ikke forstyrres af indgående opkald) til gamere, der ikke vil forstyrres under gaming. Funktionen kan aktiveres og deaktiveres i Bang & Olufsen appen.

Når funktionen er aktiveret, sætter det indgående opkald lyden på pause i et kort øjeblik og genoptager derefter automatisk afspilningen, når opkaldet er blevet afvist eller afsluttet. Opkaldet kan kun besvares direkte på telefonen. Den håndfri profil (HFP) kører kun på telefonen.