Hvad er Dual Sound-funktionen (A2DP) på Beoplay Portal PC PS?

Dual Sound-funktionen (A2DP) giver dig mulighed for at lytte til musik fra din mobilenhed, mens du gamer. Du kan styre musikken på din telefon eller tablet, uden at det forstyrrer din gaming-oplevelse.

Bemærk: Det er kun muligt at styre lydstyrken og afspilningen på mobilenheden og ikke på hovedtelefonerne.