Hvad er Dual Mode-tilstand på Beoplay Portal PC PS?

Trådløs Dual Sound-funktion (dobbelt lyd) eller Dual Mode-tilstand er, når Beoplay Portal PC PS er tilsluttet den medfølgende USB-C-dongle (trådløst) og via Bluetooth samtidig, hvilket betyder, at der er to aktive lydforbindelser på samme tid.

Bemærk: Gaming vil altid have den højeste prioritet. Det er muligt at forbinde/afbryde og parre Bluetooth-kilder/enheder uden at det påvirker din gaming. Dermed kan du lytte til musik fra en anden kilde (A2DP kompatibel), mens du gamer.