Beoplay Portal PC PS – opkaldsstyring

Touch-brugerfladen giver dig mulighed for at besvare, afvise og afslutte et telefonopkald ved ganske enkelt at berøre højre eller venstre ørekop.

Under et opkald tager vores funktion Stemmefokus over fra funktionen Transparency Mode. Du kan høre din egen stemme, mens du taler, og justere mellem maks. stemmefokus, neutral og maks. ANC.

Bemærk: Hvis der ikke er lyd i Beoplay Portal PC PS, skal du åbne menuen med lydtilstande (højttalervalg) på din telefon og vælge den indstilling, der viderestiller opkaldet til Beoplay Portal PC PS.

Hvis du bruger en iOS-enhed, kan du gå til Indstillinger og trykke på "Tilgængelighed". Derefter skal du trykke på "Berøring", rulle ned til bunden, trykke på "Viderestilling af opkald" og ændre indstillingen fra Automatisk til "Bluetooth-hovedsæt". Derefter viderestilles alle opkald direkte til Beoplay Portal PC PS, uanset om du besvarer opkaldet på Beoplay Portal PC PS eller iOS-enheden. Bemærk, at et opkald kun viderestilles til Beoplay Portal PC PS, hvis de er tændt.

Opkald

Brug touch-betjeningen på venstre og højre ørekop (L/R) til at betjene Beoplay Portal PC PS.

Handling

Betjening

Besvar opkald

Tryk to gange på højre ørekop

Afvis opkald

Tryk to gange på venstre ørekop

Afslut opkald

Tryk to gange på venstre ørekop

Slå mikrofon fra (ved opkald)

Tryk to gange på højre plade

Hæv lydstyrke

Swipe opad på højre skyder

Sænk lydstyrke

Swipe nedad på højre skyder

Aktiv støjreduktion

Swipe nedad på venstre skyder

Juster Stemmefokus

Swipe opad på venstre skyder

Når du besvarer et opkald under gaming, ændres hovedtelefonernes brugergrænseflade.
Mikrofonen skifter til den såkaldte håndfri profil (HFP), og lyden, der høres via donglen, slås fra. Alle indstillinger ændres til de senest kendte HFP-indstillinger.