Hvorfor fungerer afspilning/pause ikke, når Beoplay PC PS er forbundet med USB-C-donglen?

banner2.png

Beoplay Portal PC PS designkonceptet og dermed brugergrænsefladen fokuserer hovedsageligt på gaming. Afspilnings-/pausefunktionen er kun tilgængelig, når du streamer via Bluetooth, eller hvis du tilslutter en enhed ved hjælp af det medfølgende USB-C-kabel.


Var denne artikel en hjælp?

Tak for tilbagemeldingen!



Klar til at hjælpe dig døgnet rundt

6

Our support site is under construction

Vi opretter en helt ny supportsektion til dig, og denne særlige produktgruppe er desværre ikke tilgængelig endnu.

For support af disse produkter henviser vi til supportsiderne, som du får adgang til via linket nedenfor.

Chat Support under opbygning

Vi arbejder på at give dig en splinterny funktion. Hvis du har brug for hjælp til dit produkt, bedes du kontakte vores kundeservice via kontaktformularen eller ved at ringe til os. kontaktformular eller ved at ringe til os
Virtual Assistant
X
Drevet af Zendesk