Betjening af Beoplay EX – opkald

Høretelefonerne skal bæres sådan, at der ikke er noget, der dækker dem. Hvis de ikke sidder rigtigt, kan det påvirke lydkvaliteten, mikrofonerne og dermed også den aktive støjreduktion (ANC). Hvis de ikke sidder korrekt, kan det desuden gå ud over touch-betjeningen pga. høretelefonernes indbyggede bæresensor.

Sådan får du Beoplay EX til at sidde korrekt

Det intuitive touch-felt giver dig mulighed for at besvare et opkald ved at trykke én gang på enten højre eller venstre høretelefon. Du kan afvise og afslutte et telefonopkald ved ganske enkelt at trykke to gange på enten venstre eller højre høretelefon.

Besvar et telefonopkald

• Tryk én gang på touch-feltet på højre eller venstre høretelefon for at besvare et indgående opkald.

Afslut et telefonopkald

• Tryk to gange på touch-feltet på enten højre eller venstre høretelefon for at afslutte et opkald.

Afvis et telefonopkald

• Tryk to gange på touch-feltet på enten højre eller venstre høretelefon for at afvise et indgående opkald.

ANC/Stemmefokus

• Tryk én gang på touch-feltet på venstre høretelefon for at skifte mellem Stemmefokus – ANC – Neutral.

Bemærk: Hvis der ikke er lyd i Beoplay EX, f.eks. hvis du besvarer opkaldet direkte på din telefon, kan du åbne lydtilstanden (højttalervalg) på din telefon og vælge den indstilling, der overfører opkaldet til Beoplay EX. Du kan også ændre indstillingen "‘Call Audio Routing" (Viderestilling af opkald) til "Bluetooth Headset" (Bluetooth-headset) i stedet for "Automatic" (Automatisk) (gælder kun for iPhone).

Det er kun telefonopkald og Facetime-opkald, der omdirigeres til headsettet og ikke opkald fra VoIP-tjenester såsom Microsoft Teams.